perjantai 7. syyskuuta 2012

188 tuntia, 31 minuuttia ja 11 sekuntia lähtöön

Suomeksi tallailen vielä viikon päivät tällä puolella planeettaa, ennen kuin nousen Finskin kyytiin kohti Nagoyaa. Sitten on tarkoitus junailla itsensä ensin pariksi päiväksi Tokioon (edellämainitut konserttiliput kun onnistuin itselleni hommaamaan :D), ja sitten lento Osakan kautta Sapporoon.

Viisumin kävin nappaisemassa tänään suurlähetystöstä (askartelin viime kesän jenkkiviisumikuvista hieman pienempiä, ja ne sitten näemmä kelpasi) ja koko prosessi oli kovin kivuton. Paitsi kun onnellisena marssin rakennuksen hissiin vain tajutakseni että sillä ei pääse mihinkään, jollei ensin huikkaa vastaanoton tädille minne on matkalla. Sitä sattuu.

Nyt voin jo melkein suunnata kaikki energiani pakkaamiseen, vaikka alkuviikosta pitäisi vielä pyörähtää yliopiston kautta hoitamassa pari asiaa jotka vähän jäi viime keväänä. Lontoosta tarttui mukaan kasa vaatteita ja hygieniatavaroita (voi miks siellä on kaikki niin paljon kivempaa ja halvempaa ku täällä :(( ), jotka menee suorinta tietä matkalaukkuun. Olen vielä optimistinen pakkauksen sujumisen suhteen, mutta saas nähdä, mitkä on ensi viikon tunnelmat...

Huomenna taas on mun viralliset läksiäiset, joka on aika jännää koska en vieläkään ihan sisäistä lähteväni pois. Mutta on se kauheen kiva, että kaikki haluu silti tulla hyvästelemään mut~

Lähtöstressi loistaa poissaolollaan viime postista poiketen ja nyt olo alkaa olla jännittynyt positiivisella tavalla. Nyt sitten sormet ristiin, ettei niitä suurlähetystön tädin mainitsemia matkaa estäviä tuhkapilviä tai jättitsunameja satu lähiviikkoina.

188 tuntia, 13 minuuttia ja 17 sekuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti